NL |  EN

LOCKDOWN

Beste Klanten,

We begrijpen dat de maatregelen die de Spaanse regering genomen heeft zeer drastisch zijn en dat dit voor ons alle gevolgen heeft.

Verveelt U zich en hebt U graag iets omhanden. Myra Works laat U niet in de kou staan.  Wij hebben nog altijd de mogelijkheid om pakketten te versturen.

Wij vragen voor een verzending binnen Spanje 5€ en buiten Spanje 10€.  Deze bedragen zijn zeker niet voldoende om de verzending daar mee te betalen maar wij nemen het verschil op ons.

De goederen worden dan verstuurd met UPS en U krijgt van ons dan ook de trackingnummer toegestuurd zodanig dat U uw pakket kan volgen op www.ups.com.

Kijk gerust op onze webshop welke artikelen wij nog op voorraad hebben.  Onze voorraad wordt continue aangepast zodanig dat onze stock up to date is.

Bestellingen doorgeven kan U ofwel via onze webwinkel, telefonisch, via Messenger of What'sApp op ons Belgisch telefoonnummer 0032495105391.

Voor persoonlijke foto's kan U nog steeds bij ons terecht. Wij zullen deze na ontvangst van de betaling ook naar jullie versturen. Hiervoor nemen wij nog met jullie persoonlijk contact op.

Wij hopen voor ieder dat dit allemaal snel achter de rug is maar zelf vrezen we er een beetje voor.  Voor iedereen STAY SAFE AND KEEP IT SAFE.  Gezondheid gaat boven alles.

Murielle en Ronny

 

Nieuws
17-03-2020 | LOCKDOWN
01-03-2020 | Zoco Markt
winkelkar
geen producten
Uitloggen