banner2
banner2

Home

VANAF 22 SEPTEMBER OP EEN NIEUWE LOCATIE
Myraworks opent weer zijn deuren.  Deze keer in Catral.  Eerst gaan we ons focussen op diamond painting en op de connection en mini block, kraskaarten en een gedeelte stempelen.  Onze bedoeling is om stilaan uit te breiden naar een echte hobbywinkel.  Zoek je toch een product en hebben we het niet in ons gamma, vraag het ons.  Eén van onze leveranciers hebben het waarschijnlijk wel. Zo kan U dan toch aan uw favorite product geraken. 


NIEUW - NIEUW - NIEUW
MINI BLOCKS - CONNECTION BLOCKS

Hou je van spelen met de blokjes en tevens van bouwen.  Dan zijn de Mini Blocks of de Connection Blocks iets voor jou.  Net zoals bij de gekende blokken volg je de handleiding in een boekje en ga je stap voor stap bouwen.  Het verschil met Lego is dat de prijs veel lager ligt. Het bouwen is voor alle leeftijdcategorieën maar is het meest aan te raden vanaf 10 jaar daar de stukjes heel klein zijn. Benieuwd hoe zo iets eruit ziet?  Kijk dan snel in onze categorie Mini Blocks.  We starten nu met een klein aanbod maar dit zal snel uitgebreid worden naar nog veel meer.  Ben je echter op zoek naar iets speciaals?  Laat het ons weten wat U juist wil. We kunnen het misschien wel bestellen bij onze leverancier. 
Op dit ogenblik zijn we nog maar de enige afnemer in Spanje.  We verzenden naar alle Europese landen.

Heerlijk tot rust komen met Diamond Painting.

Terwijl je de premium diamond painting pen gebruikt en de eerste diamant plaatst, voel je de stress wegsmelten en ontspan je volledig - wetende dat deze tijd alleen voor jou is. Wanneer je de painting helemaal hebt volgeplakt met diamanten, ervaar je een voldaan gevoel. Je hebt dit geweldige meesterwerk zelf gemaakt!

Wat is diamond painting?

Met diamond painting kom je volledig tot rust en kun je adembenemende meesterwerken maken vanuit jouw eigen huis. Bij diamond painting plaats je honderden glinsterende steentjes, een voor een, op een zelfklevend canvas met kleurcodering om een levendig, glinsterend kunstwerk te creëren. Als je klaar bent, kun je de painting inlijsten en een leuk plekje in huis geven. Onze diamond paintings zijn ook erg geschikt als cadeau voor familie en vrienden. Kies uit onze verschillende collecties en ervaar het zelf! Ook kun je bij ons een diamond painting van je eigen foto laten maken, erg populair op dit moment!